/ Egypten, Sharm El Sheik 2010

Egypten, Sharm El Sheik 2010

25/9-2010 - 02/10-2010

 

Vi rejste med Atlantis Rejser og boede på

hotel Hilton Sharks Bay

På denne tur til Egypten fløj vi fra Kastrup, da der ikke var nogle afgange fra Billund. Så vi fløj fra Aalborg tidligt om morgenen, og skulle så videre til Sharm kl. 12.

Vi havde været på hotellet før, og så ved et tilfælde i en gruppe på Facebook at der var blevet bygget til ovre på den anden side af gaden. Der var vi ikke interesseret i at bo, da der så ville være meget langt til vandet. Så hjemmefra skrev vi til Atlantis Rejser at vi gerne ville bo i den gamle afdeling, og det skulle de nok notere.

Da vi kommer derned og får tjekket ind og får armbånd på bliver vi bedt om at sætte os ud i den lille golfvogn og så bliver vi ellers bare kørt langt væk over i den nye afdeling... lige nøjagtig som vi ikke havde ønsket! Så vi måtte gå tilbage og spørge om vi ikke godt kunne få lov at bo i den gamle afdeling, og hans sagde så at det var fordi Atlantis Rejser havde skrevet at vi ville bo i den nye. Vi blev helt nervøse for hvad vi så skulle gøre, men de var heldigvis så søde i receptionen, og da de fandt ud af at vi havde været der før, ja så blev man pludselig opgraderet til VIP, og fik andet armbånd og fint værelse :-)

Dette hotel er vores favorit, deres All-inclusive koncept virker bare helt perfekt. Det er god mad, masser af det, og de er ikke nærige med drikkevarer. Der er rigtig god stemning mellem medarbejderne, og de hygger sig.

Hele ugen gik med afslapning og sol. Om morgenen tog vi til stranden og snorklede, gik så op for at spise frokost, og så tog vi over i den nye afdeling og lå ved den meget store pool om eftermiddagen.

Man finder ikke andre steder i verden hvor man får så meget for pengene som i Egypten.

Vi kommer helt sikkert snart igen!