Italienske kødboller med tomatsovs og frisk pasta
Tilberedningstid : 60 Minutter
2-4 personer
Den italienske klassiker
Ingredienser
500 g. hakket kalv og svin
1 æg
1 dl. mælk
3-4 spsk. mel
4 fed hvidløg
1 løg
1/2 dl. rasp
1 spsk. oregano
1 spsk. chili
1 tsk. paprika
100 g. parmesanost
Salt og peber
1 dåse hakket tomat
Frisk pasta, f.eks. tortellini og ravioli
Parmesanost
Frisk basilikum og persille
Instruktioner
- Rør kødet sejt med 1 spsk. salt. Tilsæt æg, rasp, lidt mel, mælk, 2 fed hvidløg, revet løg, 50 g. revet parmesanost, krydderier og frisk basilikum og persille. Sæt farsen koldt en halv time.
- Form farsen til små kødboller og steg dem på en pande eller i ovnen.
- Lav en tomatsovs af den hakkede tomat, frisk basilikum, knust hvidløg og salt og peber.
- Kog pastaen 2-3 min, og server med den varme tomatsovs og kødbollerne.
- Drys med revet parmesan og pynt med basilikum.