Tilbage
Italienske kødboller med tomatsovs og frisk pasta
Italienske kødboller med tomatsovs og frisk pasta
Italienske kødboller med tomatsovs og frisk pasta
Italienske kødboller med tomatsovs og frisk pasta

Italienske kødboller med tomatsovs og frisk pasta

Tilberedningstid : 60 Minutter
2-4 personer
Den italienske klassiker

Ingredienser

500 g. hakket kalv og svin
1 æg
1 dl. mælk
3-4 spsk. mel
4 fed hvidløg
1 løg
1/2 dl. rasp
1 spsk. oregano
1 spsk. chili
1 tsk. paprika
100 g. parmesanost
Salt og peber
1 dåse hakket tomat
Frisk pasta, f.eks. tortellini og ravioli
Parmesanost
Frisk basilikum og persille

Instruktioner

  • Rør kødet sejt med 1 spsk. salt. Tilsæt æg, rasp, lidt mel, mælk, 2 fed hvidløg, revet løg, 50 g. revet parmesanost, krydderier og frisk basilikum og persille. Sæt farsen koldt en halv time.
  • Form farsen til små kødboller og steg dem på en pande eller i ovnen.
  • Lav en tomatsovs af den hakkede tomat, frisk basilikum, knust hvidløg og salt og peber.
  • Kog pastaen 2-3 min, og server med den varme tomatsovs og kødbollerne.
  • Drys med revet parmesan og pynt med basilikum.