Tilbage
Hindbærsnitter

Hindbærsnitter

Tilberedningstid : 90 Minutter
20 stk
Smager så meget bedre, når de er hjemmelavet

Ingredienser

600 g. hvedemel
400 g. smør
200 g. flormelis
2 spsk. vanillesukker
4 æggeblommer
Hindbærmarmelade
Flormelis til glasur
Evt. Pynt

Instruktioner

  • Bland mel, vanillesukker og flormelis i en skål. Smuldr smørret heri.
  • Rør til smørret er helt findelt og tilsæt så æggeblommerne.
  • Og så skal der bare røres, eller samles med hænderne.
  • Rul dejen ud på bagepapir. (Jeg får 2 bradepander af denne portion, men de kan godt tåle at blive tyndere)
  • Sæt dejen koldt 1 time.
  • Bag herefter dejen i ovnen på 175 grader i ca. 15 min.
  • Sæt pladerne til afkøling.
  • Smør den ene plade med hindbærmarmelade, og læg den anden ovenpå.
  • Lav en meget tyk glasur og smør ud over snitterne.
  • Du kan enten skære snitterne ud mens de er varme (de gør jeg, så synes jeg ikke de knækker så let) eller vente til de er kolde.
  • Pynt med f.eks. frysetørrede hindbærdrys eller andet pynt.