Tilbage
Kyllingedeller og asiatisk salat

Kyllingedeller og asiatisk salat

Ingredienser

KYLLINGEDELLER:
500 g. hakket kylling
1 løg (i små tern)
1 fed presset hvidløg
3 spsk. sojasauce
1 æg
2 spsk. mel
Sesamfrø, lidt i farsen, og lidt til pynt
Evt. Teriyaki sauce, men kan undlades

SALAT:
1/2 rødt spidskål
3 gulerødder
250 g. edamamebønner
saltede peanuts til pynt

DRESSING:
2 spsk. peanutbutter
2 spsk. limesaft
2 spsk. akaciehonning
3 tsk. soyasauce
2 tsk. vand

Instruktioner

  • Kyllingedeller: Bland alle ingredienserne sammen - (og hæld evt. 4 spsk Teriyaki sauce i farsen)
  • Form farsen til små kyllingeboller og steg på panden på begge sider
  • (Når kødbollerne er stegt næsten færdigt hældes resten af teriyaki sauces på panden hvis det ønskes, det vil hvis det bliver varmet op, kogt ind til en tyk sauce)
  • Vend kødbollerne, så alle sider bliver pakket ind i den fedtede, sticky sauce
  • Drys lidt sesam over inden servering
  • Salat: Rør dressingen til salaten sammen og sæt til side
  • Hak spidskål fint
  • Skræl gulerødder og skær dem i tynde stave
  • Hvis du bruger frosne pillede edamamebønner, så tø dem op i lidt vand
  • Vend edamamebønner, spidskål og gulerødder sammen med halvdelen af de saltede peanuts
  • Hæld dressingen over og vend den godt rundt
  • Hæld salaten i en skål og top med de sidste saltede peanuts