Tilbage
Kinesisk wok med flæskesteg

Kinesisk wok med flæskesteg

Ingredienser

150 g. flæskestegsrest
1 rødløg
1 tsk. hakket ingefær
1 fed presset hvidløg
1 gulerod
1 dåse bambusskud
2 spsk. sojasovs
1 knivspids stødt chili
1 tsk. maizena
1/2 dl. mel
1 dl. svine/ eller grøntsagsbouillon
2 spsk. vand
2 spsk. olie
1 håndfuld cashewnødder

Instruktioner

  • Skræl guleroden og skær den i tynde skiver
  • Skræl løget og skær det i både, hak forårsløget fint
  • Skær flæskestegen i tern, eller i tynde skiver og vend dem i mel
  • Varm olien op i en wok eller en pande
  • Steg først løg, bambusskud hvidløg og ingefær og tilsæt dernæst gulerødderne
  • Steg nu flæskestegen med, til kødet får farve og stegeskorpe
  • Hæld sojasovs, chili og bouillon på og kog det hele sammen
  • Bland maizenamel med vand og rør det i retten lidt efter lidt, så sovsen bliver tykkere
  • Drys retten med cashewnødder inden servering - server med ris eller nudler