Tilbage
Kyllingekebab med spidskål og Naanbrød

Kyllingekebab med spidskål og Naanbrød

Ingredienser

Kebabspyd:
300 g. hakket kylling, eller hakket kalv og flæsk
2 æg
3 spsk. mel
3 spsk. rasp
1 lille finthakket løg, eller 1 tsk. løgpulver
2 fed hvidløg
1 tsk. spidskommen
Salt og peber

Purløg
Persille
Olie og smør til stegning

Kål:
Spidskål
2-3 spsk. citronolie (eller lav selv af olie og friskpresset citron)

Fladbrød:
300 g. hvedemel
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
2 dl. vand
2 spsk. olie og smør til stegning

Dressing:
Bland lidt creme fraice, mayo, krydderier, eller brug en chilimayo
(ellers har Rema en rigtig god kebabdressing)

Instruktioner

  • Kebabspyd: Rør kødet med salt, peber og æg til en fast fars. Tilsæt hakket hvidløg, løg, persille, spidskommen, mel og rasp og rør det hele sammen til en fast masse. Sæt på køl indtil de skal formes. Derefter - form en lille aflang kogle om et spyd
  • Steg ca. 5 minutter på hver side
  • Kål: I en skål med fintsnittet spidskål presses saften fra citronen og herefter tilsættes olie. Lad kålblandingen trække indtil spisetid
  • Stegt fladbrød: Bland hvedemel, bagepulver, salt og olie sammen i en skål. Tilsæt vandet lidt ad gangen, du skal muligvis ikke bruge det hele. Ælt dejen til en glat dej. Rul ud i den størrelse du ønsker og gerne meget flade, da de hæver lidt. Kom smør og olie på panden og steg ved middel varme
  • Anretning: Anret kålsalat på fladbrød. Læg kebabspyd øverst og top med dressing og finthakket purløg