Tilbage
Urtekoteletter med kartofler

Urtekoteletter med kartofler

2 personer

Ingredienser

2 store koteletter eller 4 små
Kartofler
1/2 agurk
2 spsk. hakket persille
1 spsk. oregano
Lidt sennep
Olie
Citronsaft
2. dl. eddike
2 dl. madfløde/cremefine
2 spsk. pesto, rød eller grøn
Salt og peber

Instruktioner

  • Skær kartofler i stykker og vend dem i en blanding af olie, salt, peber og lidt sennep. Lægges på en bageplade og skal have ca. 30 min. i ovnen på 200 gr.
  • Rør lidt olie sammen med persille, oregano, salt og peber og put det i en pose sammen med koteletterne, de skal smøres ind over det hele
  • Skær agurk i tynde skiver og læg dem i en skål med eddike, citronsaft og salt. De skal trække ca. 15 min.
  • Steg koteletterne på panden i lidt olie, og tag dem af varmen når de er næsten færdige, hold dem varme i ovnen sammen med kartoflerne
  • Behold stegeskyen på panden og kog det op med fløde og tilsæt pesto
  • Server koteletter med kartofler, agurkesalat og sovsen