Urtekoteletter med kartofler
Ingredienser
2 store koteletter eller 4 små
Kartofler
1/2 agurk
2 spsk. hakket persille
1 spsk. oregano
Lidt sennep
Olie
Citronsaft
2. dl. eddike
2 dl. madfløde/cremefine
2 spsk. pesto, rød eller grøn
Salt og peber
Instruktioner
- Skær kartofler i stykker og vend dem i en blanding af olie, salt, peber og lidt sennep. Lægges på en bageplade og skal have ca. 30 min. i ovnen på 200 gr.
- Rør lidt olie sammen med persille, oregano, salt og peber og put det i en pose sammen med koteletterne, de skal smøres ind over det hele
- Skær agurk i tynde skiver og læg dem i en skål med eddike, citronsaft og salt. De skal trække ca. 15 min.
- Steg koteletterne på panden i lidt olie, og tag dem af varmen når de er næsten færdige, hold dem varme i ovnen sammen med kartoflerne
- Behold stegeskyen på panden og kog det op med fløde og tilsæt pesto
- Server koteletter med kartofler, agurkesalat og sovsen