Crispy Korean Chicken Wings
Ingredienser
Kyllingevinger
1 dl. "Korean red chili pepper paste" (Gochujang)
1 dl. cup brun farin
1/2 dl. soyasauce
2 spsk. vand
1 spsk. sesamolie
1 spsk. risvinseddike
4 fed hvidløg, knust
2 spsk. revet frisk ingefær
1 tsk. salt
1 tsk. peber
Pynt: sesamfrø, finthakket forårsløg
Instruktioner
- Put de rå kyllingevinger i en stor pose de kan marinere i.
- I skål blandes chilipeberpasta (Gothujang), brun farin, sojasauce, vand, sesamolie, risvinseddike, hvidløg, ingefær, salt og peber, og rør det hele godt sammen. Tilsæt marinaden til vingerne og forsegl posen. Sæt i køleskabet i mindst 1 time eller natten over.
- Tag vingerne ud af posen, og gem marinaden.
- Steg vingerne i ovnen på 200 grader, eller på grillen.
- Imens koges marinaden op så den koger et par minutter, tilsæt evt. lidt vand hvis den bliver alt for tyk, eller er ved at koge tør. Smag til.
- Tag vingerne ud af ovnen og pensl med den kogte marinade. Pynt med sesamfrø og forårsløg.
- Server med f.eks. stegte ris.