Pasta med oksemørbrad og svampe
Ingredienser
300 g. frisk pasta
150 g. blandede svampe
1 stort fed hvidløg
2 forårsløg
200 g. oksemørbrad eller anden rest kød
1 dusk frisk salvie, elelr evt. persille istedet
3 dl. piskefløde 38%
3-4 spsk. flydende koncentreret okse eller kalve fond (kan undværes)
100 g. revet Primadonna eller parmesanost
Instruktioner
- Varm en pande med olivenolie. Rens svampene med en serviet eller børste og steg af på panden med friskkværnet peber.
- Snit hvidløg og to forårsløg fint og steg af med svampene. Tag af panden og sæt til side.
- Skær kødet i mellemstore tern. Tilføj lidt mere olivenolie og steg kødet af, til det har en pæn stegeskorpe.
- Når kødet er brunet af, snittes salvie fint og tilføjes. Gem evt. lidt salvie til anretning.
- Sæt en gryde over med rigeligt letsaltet vand. Kog pastaen i ca. 3 minutter.
- Tilføj fløde og fond til panden med kød og svampe og skru ned på medium varme.
- Riv osten ned i saucen. Gem lidt ost til anretning.
- Hæld pastaen i en si og lad den stå og dampe af i et par minutter.
- Tilføj pasta til saucen og varm op til osten er smeltet.
- Anret i en dyb tallerken og top med lidt ost og salvie!