Tilbage
Pasta med oksemørbrad og svampe

Pasta med oksemørbrad og svampe

Ingredienser

300 g. frisk pasta
150 g. blandede svampe
1 stort fed hvidløg
2 forårsløg
200 g. oksemørbrad eller anden rest kød
1 dusk frisk salvie, elelr evt. persille istedet
3 dl. piskefløde 38%
3-4 spsk. flydende koncentreret okse eller kalve fond (kan undværes)
100 g. revet Primadonna eller parmesanost

Instruktioner

  • Varm en pande med olivenolie. Rens svampene med en serviet eller børste og steg af på panden med friskkværnet peber.
  • Snit hvidløg og to forårsløg fint og steg af med svampene. Tag af panden og sæt til side.
  • Skær kødet i mellemstore tern. Tilføj lidt mere olivenolie og steg kødet af, til det har en pæn stegeskorpe.
  • Når kødet er brunet af, snittes salvie fint og tilføjes. Gem evt. lidt salvie til anretning.
  • Sæt en gryde over med rigeligt letsaltet vand. Kog pastaen i ca. 3 minutter.
  • Tilføj fløde og fond til panden med kød og svampe og skru ned på medium varme.
  • Riv osten ned i saucen. Gem lidt ost til anretning.
  • Hæld pastaen i en si og lad den stå og dampe af i et par minutter.
  • Tilføj pasta til saucen og varm op til osten er smeltet.
  • Anret i en dyb tallerken og top med lidt ost og salvie!