Tilbage
Pariserbøf

Pariserbøf

Ingredienser

  • 500 g. hakket oksekød
  • 4 skiver toastbrød
  • Smør til stegning
  • Salt og peber
  • Tilbehør
  • Syltede rødbeder, skåret i tern
  • Rå æggeblomme
  • Kapers
  • Løg (rødløg eller alm.), hakket
  • Revet peberrod
  • Cornichoner

Instruktioner

  1. Bland oksekødet med salt og peber.
  2. Fordel kødet ovenpå de 4 stykker toastbrød – sørg for det kommer godt ud til kanten, da kødet vil trække sig en del sammen under stegning
  3. Steg bøfferne i smør på en varm pande
  4. Start med at stege med kødet vendt mod panden. Imens de steger, tilberedes tilbehøret
  5. Steg bøffen til du kan se den ikke længere er rød og vend den så og steg brødsiden en smule
  6. Når brødet er blevet gyldenbrunt og sprødt tager du pariserbøfferne af panden.
  7. Top med rødbeder i tern, kapers, hakket rå løg, revet peberrod, hakkede cornichoner og en rå æggeblomme eller et spejlæg