Græskarvafler med kylling
Ingredienser
Til vaffeldejen:
1/2 lille hokkaidogræskar
100 g. groft mel, jeg brugte grahamsmel
1/2 dl. parmesanost
3 æg
1 tsk. spidskommen
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
2 dl. mælk
Tilbehør:
400 g. kyllingefilet
Fetaost
Grønt: granatæblekerner, salat, avokado eller andet
Evt. friske krydderurter (persille eller lign.)
Evt. ristede saltede græskarkerner
Instruktioner
- Skræl græskarret, skær det i store tern og kog det mørt
- Steg kyllingen og krydr med salt og peber
- Blend alle ingredienser til dejen i en blender
- Varm vaffeljernet op
- Bag dine vafler i ca. 2-4 minutter. i et vaffeljern (jeg bruger Tefals til store belgiske vafler)
- Top med kylling, salat, granatæble og feta