Tilbage
Græskarvafler med kylling

Græskarvafler med kylling

2 personer

Ingredienser

Til vaffeldejen:
1/2 lille hokkaidogræskar
100 g. groft mel, jeg brugte grahamsmel
1/2 dl. parmesanost
3 æg
1 tsk. spidskommen
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
2 dl. mælk

Tilbehør:
400 g. kyllingefilet
Fetaost
Grønt: granatæblekerner, salat, avokado eller andet
Evt. friske krydderurter (persille eller lign.)
Evt. ristede saltede græskarkerner

Instruktioner

  • Skræl græskarret, skær det i store tern og kog det mørt
  • Steg kyllingen og krydr med salt og peber
  • Blend alle ingredienser til dejen i en blender
  • Varm vaffeljernet op
  • Bag dine vafler i ca. 2-4 minutter. i et vaffeljern (jeg bruger Tefals til store belgiske vafler)
  • Top med kylling, salat, granatæble og feta