Tilbage
Ørredmousse
Ørredmousse
Ørredmousse
Ørredmousse
Ørredmousse

Ørredmousse

Tilberedningstid : 15 Minutter
6 personer
Den meget kendte ørredmousse fra Karolines køkken.

Ingredienser

2 røgede ørreder (ca. 425 g)
100 g. flødeost naturel
2 dl. Cremefraiche 38%
1 spsk. friskpresset citronsaft
1/2 tsk. groft salt
Friskkværnet sort peber
Rosenpeber til pynt
Salat
50 g. kaviar
1 limefrugt i kvarte skiver
Brød eller flutes som tilbehør

Instruktioner

  • Findel fiskekødet i en skål med to gafler.
  • Rør flødeosten blød med cremefraiche.
  • Tilsæt fiskekød, limesaft, salt og peber og rør blandingen godt sammen og smag til.
  • Kom ørredmoussen i en skål og stil den tildækket i køleskabet i mindst 2 timer.
  • Ved serveringen: Anret på tallerkener en bund af salat. Læg herpå 2 "æg" af ørredmousse - form "æggene" med 2 spiseskeer dyppet i varmt vand. Fordel kaviar og limeskiver på tallerkenerne. Drys med frisktkværnet rosenpeber.