Knækbrød
Tilberedningstid : 30 Minutter
2 bageplader
Hjemmelavet smager bare så meget bedre
Ingredienser
1,5 dl. solsikkerkerner
1,5 dl. græskarkerner
1 dl. havreflager (havregryn kan evt. bruges)
1 dl. hørfrø
1 dl. sesamfrø
1 dl. Chia frø
300 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 tsk. salt
1,5 dl. vand
1,5 dl. olie
Instruktioner
- Rør alle de tørre ingredienser sammen, tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen. Den skal være klistret.
- Læg et stykke bagepapir på bordet, hæld halvdelen af dejen op på papiret og læg endnu et lag bagepapir ovenpå.
- Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir med en kagerulle, pas på ikke at knuse kernerne.
- Læg det hele over på en bageplade og fjern det øverste lag papir.
- Gør det samme med den anden halvdel af dejen.
- Skær dejen ud i firkanter med f.eks. en pizzaskærer, og bag knækbrødene i ca. 15 min. ved 200 grader.