Tilbage
Makronmuffins med chokolade og nødder
Makronmuffins med chokolade og nødder
Makronmuffins med chokolade og nødder
Makronmuffins med chokolade og nødder

Makronmuffins med chokolade og nødder

10-15 stk.
Sprøde og med lækker mandelsmag

Ingredienser

3 æg
300 g. sukker
125 g. makroner
125 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
125 g. afkølet smeltet smør
1 spsk. mandel-essens
Store stykker mørk chokolade
100 g. hasselnødder
100 g. mandler

Instruktioner

  • Pisk æggene luftige med sukkeret.
  • Tilsæt knuste makroner, mel, bagepulver, mandelessens og det afkølede smør.
  • Rør dejen godt sammen.
  • Tilsæt til sidst de hakkede nødder og chokolade, dejen må ikke være varm når chokoladen tilsættes, så smelter den, og gør hele dejen ensfarvet.
  • Bages i papirsforme eller i en muffinsform ved 200 grader i 15-20 minutter.