Tilbage
Lynstegt tun med wasabimayo

Lynstegt tun med wasabimayo

Tilberedningstid : 30 Minutter
2 personer
Thaiinspireret spicy forret

Ingredienser

2 tunsteaks
Wasabi pasta
Sesam frø
Nigella frø/Jomfru i det grønne
Babysalat
2 tsk. honning
Frisk ingefær, fintrevet (mængde efter smag)
3 forårsløg, fintsnittet på skrå
Soya
Olie
1 tsk. sukker
God mayonnaise (F.eks. Helmanns eller hjemmerørt)

Instruktioner

  • Tunstykkerne duppes med lidt køkkenrulle og vendes i soya.
  • Herefter smøres wasabi paste på i et tyndt lag, da det ellers godt kan blive meget stærkt, og rulles herefter i en blanding af sesamfrø og nigellafrø.
  • Lav en stærk mayo af mayonnaise og wasabipasta, tilsmag efter hvor stærk du ønsker den.
  • Marinaden (af honning, ingefær, forårsløg, 2 tsk. soya, lidt olie og sukker) blandes. Den blandes herefter med den skyllede salat og lidt sesamfrø.
  • Steg tunen på en meget varm pande, ca. 30-40 sekunder på hver side.
  • Anret fisken ovenpå salaten og server med lidt wasabimayo.