Tilbage
Gulerodstrifli

Gulerodstrifli

6 personer
Her vist portionsanrettet, men kan også laves i fad

Ingredienser

4 store gulerødder
1/2 liter fløde
1/2 liter creme fraiche
Korn fra 1 vanillestang
3 dobbelte Daim
1 pk. makroner (500 g.)
Evt. mørk chokolade til pynt

Instruktioner

  • Knus makroner (ikke helt til støv, men i lidt store stykker). Hak Daim, heller ikke i for små stykker.
  • Bland disse to, og læg dem i bunden af et glas.
  • Pisk fløden til skum sammen med vanille og vend derefter creme fraichen forsigtigt i.
  • Læg cremen ovenpå makron og Daim i glasset.
  • Riv gulerødder og dup det med et stykke køkkenrulle så det ikke er alt for vådt, så vil det sive ned i cremen.
  • Anret med revet gulerod ovenpå cremen og pynt evt. med hakket chokolade.