Rejeroulade med spinat og dilddressing
En velsmagende og dekorativ forret
Ingredienser
50 g. margarine
1 dl. mel
2 dl. mælk
2 dl. kaffefløde
ca. 75 g. hakket spinat (fås på frost)
1 tsk. salt
1/2 tsk. bagepulver
3 æggeblommer
3 æggehvider
2 dl. Creme fraiche 18 %
2 dl. mayonnaise
Hakket purløg
Dild
Ca. 200 g. rejer
Instruktioner
- Opbag margarine og mel i en gryde.
- Tilsæt mælk og fløde lidt af gangen. Dette koges i ca. 2 min. Tag gryden af
- Pres væden fra spinaten og rør spinaten i gryden sammen med æggeblommer, salt og bagepulver
- Pisk hviderne stive og vend dem i dejen
- Dejen hældes på en bageplade beklædt med bagepapir og bages ved 200 grader i 20-25 min.
- Dejen afkøles derefter under et fugtigt viskestykke
- Derefter vendes dejen, så er den nemmere at rulle, og den pæne side kommer udad
- Fyldet smøres på dejen og rejerne hakkes og drysses på
- Dejen rulles sammen og rouladen skal trække i køleskab i minimum 2 timer
- Lav en dressing af creme fraiche, mayonnaise, purløg og dild
- Serveres i tykke skirver med dilddressing og flutes