Tilbage
Teriyaki kylling med stegte nudler

Teriyaki kylling med stegte nudler

Tilberedningstid : 60 Minutter
2 personer
Fantastisk nem thai-ret

Ingredienser

2 stk. kyllingebryst
1 pk. nudler
1/2 dl. sesamfrø
1 dl. cashewnødder
1 dl. teriyaki sauce
lidt olivenolie
2 spsk. honning
saft fra 1 lime
1 frisk rød chili
Friske sukkerærter skåret i stykker
salt og peber
2 forårsløg skåret i skrå stykker
1 lime skåret i både

Instruktioner

  • Forsteg kyllingebrysterne et par minutter på hver side, og tag dem af panden.
  • Bland en marinade af teriyakisauce, limesaft, honning, friskhakket chili (tag kernerne ud hvis du ikke ønsker det alt for stærkt), salt og peber.
  • Læg kyllingen i marinaden, og lad det trække en halv times tid.
  • Vend kyllingebrysterne i sesamfrø, og steg dem færdige i ovnen.
  • Kog nudlerne som anvist på pakken, 2-3 min. Hæld vandet fra, og steg dem på en pande, sammen med sukkerærter, halvdelen af cashewnødderne, lidt olivenolie og lidt teriyakisauce.
  • Anret: Top nudelblandingen med de rå forårsløg, de sidste cashewnødder, kylling og en limebåd.