Tilbage
Græskardip
Græskardip
Græskardip

Græskardip

Verdens bedste dip/pesto!

Ingredienser

200 g. bagt hokkaidogræskar
50 g. ristede cashewnødder
50 g. revet parmesanost
6 spsk. olivenolie
3 spsk. hvidvinseddike
2 fed hvidløg
1 tsk. cayennepeber
Frisk chili efter smag
Salt og friskkværnet peber

Instruktioner

  • Skær græskaret i tynde skiver, fjern skrællen og bag stykkerne møre i ovnen, ca. 25 min. ved 200 grader.
  • Rist cashewnødder på en tør pande.
  • Afkøl græskaret og blend det med de ristede cashewnødder, revet parmesan, olivenolie, hvidvinseddike, hvidløg, cayennepeber, salt og peber.
  • Tilsæt mere olie hvis den ønskes tyndere.
  • Pynt med ristede græskarkerner og lidt persille.
  • Serveres med hjemmelavede rugbrødschips og grøntsagsstave, eller som dip til kød i stedet for sauce. Kan også bruges i stedet for pesto i sandwich mm.