Tilbage
Sarah Bernhardt kager

Sarah Bernhardt kager

20 stk.
Flotte små chokoladebomber

Ingredienser

2 dl. piskefløde 38%
100 g. mørk chokolade
20 makroner
150 g. mørk chokolade til overtræk
Kandiserede violer eller guldstøv til pynt

Instruktioner

  • Kog fløden op i en gryde, og tag det så i varmen.
  • Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i fløden under omrøring ca. 5 min.
  • Stil cremen koldt til den stivner, ca. 4 timer i køleskab, eller en times tid i fryseren.
  • Pisk cremen let op, og kom det i en sprøjtepose, så er det nemmest at lave små toppe.
  • Skær bunden af makronerne og læg dem med bunden opad.
  • Sprøjt derefter chokoladecremen i så det bliver fine små toppe.
  • Stil kagerne koldt nogle timer. (Men hvis cremen er meget kold kan kagerne godt overtrækkes med det samme)
  • Pensl kagerne med smeltet overtrækschokolade og pynt inden chokoladen størkner.
  • Stil kagerne koldt - og server dem kolde.
  • De kan sagtens laves dagen før.