Tilbage
Agurkesuppe med rejer

Agurkesuppe med rejer

4 personer
Læskende frisk sommerforret

Ingredienser

1 agurk, skåret i mindre stykker
4 dl. sødmælksyoghurt
1 knsp. spidskommen
1 lille bundt dildkviste
1/2 tsk. salt
Lidt peber
Lidt citronsaft

Fyld:

4 skiver rugbrød
1 spsk. smør
ca. 80 g. pillede fjordrejer
Lidt agurk, skåret i små tern
Grønne urter (f.eks. dildkviste, fintsnittet purløg)

Instruktioner

  • Suppe: Kom alle ingredienserne i en blender, og blend til ensartet konsistens. Smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft. Kom suppen på køl i min. 1 time, inden den spises.
  • Fyld: Pluk rugbrødet i mindre stykker, og rist dem i smeltet smør til de er helt sprøde.
  • Anret suppen i små glas eller skåle, og pynt med fjordrejer og agurketern.
  • Drys rugbrødskrummer og grønne urter over.