Tilbage
Brownie Muffins

Brownie Muffins

Tilberedningstid : 60 Minutter
10 stk.
Har den sprøde kant fra brownies og er bløde indeni

Ingredienser

100 g. smør
100 g. mørk chokolade
2 æg
3 dl. sukker
1 1/2 dl. hvedemel
4 spsk. kakao
1 1/2 tsk. vanillesukker
1 tsk. salt
150 g. bla. nødder (kan undværes) Jeg brugte valnødder, mandler og pecannødder
Lidt rasp

Instruktioner

  • Smelt smørret og lad det køle af. Tilsæt hakket chokolade og lad det smelte i det varme smør.
  • Hak nødderne groft, hvis disse skal i.
  • Rør æg og sukker sammen i en skål eller på en røremaskine.
  • Rør mel, kakao, vanillesukker og salt sammen i en anden skål.
  • Si den tørre blanding ned i æg-sukkerblandingen. Dette gøres for at undgå klumper i dejen.
  • Hæld det smeltede smør i og rør godt rundt. Tilsæt nødder. Dejen skal været ret tyk og klistret.
  • Fordel browniedejen 2/3 op i muffinsforme der er drysset med lidt rasp i bunden (dejen behøver ikke nå helt ud til siderne, den fordeler sig selv når den bliver bagt).
  • Drys evt. hakkede nødder over, eller pynt med en enkelt valnød.
  • Bag kagerne ved 175 grader i cirka 15-20 minutter - pas endelig på, at den ikke får for meget.
  • Der kan også tilføjes skumfiduser. Disse klippes nemmest i små stykker med en saks og tilføjes dejen inden den kommer i formene.