Tilbage
Laks med spicy blomkålsris

Laks med spicy blomkålsris

Tilberedningstid : 30 Minutter
2 personer
Sund og nem hverdagsret

Ingredienser

2 stk. laksefilet
1 blomkål
4-6 store gulerødder
1 dl. cashewnødder eller peanuts
3 spsk. balsamico
1 spsk. sukker
1 spsk. olivenolie
Karry
Chilipulver eller flager
Frisk timian

Instruktioner

  • Skræl gulerødder og skær dem i små stave.
  • De steges 5 min. på en pande i olivenolie, til de har fået lidt stegeskorpe. Krydr. med frisk timian. Tilsæt så balsamico og sukker, og lad det stege videre ved svag varme. Tilsæt cashewnødder.
  • Riv blomkål på den grove side af et rivejern.
  • Tilsæt blomkålen på panden, drys med karry og chili.
  • Vend det hele sammen og lad det stege ca. 4-5 min. ved middelhøj varme.
  • Steg laksen i lidt olie på en pande, med skindsiden nedad. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Vendes efter ca. 5 min, og gives 1 min på modsatte side.