Tilbage
Svensk pølseret

Svensk pølseret

Tilberedningstid : 60 Minutter
6 personer
Den skal laves med røde pølser!

Ingredienser

1 stor pakke røde pølser
2 kg. kogte kartofler
1 pakke bacon i tern
1 stort løg
2 dåser tomatpure
1/2 liter kaffefløde
1/4 - 1/2 liter mælk, madlavningsfløde, eller luksusudgaven: piskefløde
2 spsk. cayennepeber
3 spsk. røget paprika
Salt og peber

Instruktioner

  • Steg bacon i en stor gryde eller en høj sautepande.
  • Hak løget fint, og steg det sammen med det næsten færdigstegte bacon.
  • Skær pølserne i skiver, og steg dem sammen med de let brunede løg og bacon.
  • Tilsæt cayennepeber, paprika og tomatpure i gryden, og lad det brænde lidt af, inden der tilsættes fløde og mælk.
  • Rør godt sammen, og tilsæt så kartofler i tern, og vend retten forsigtigt rundt, så kartoflerne ikke går i stykker.
  • Smag til med salt, peber, og måske mere paprika og cayennepeber efter smag.
  • Drys med hakket purløg.