Tilbage
Syltede rødløg

Syltede rødløg

Perfekt tilbehør i en hjemmelavet burger eller hotdog,
og til diverse oste

Ingredienser

  • 2-3 rødløg
  • 4 dl. eddike
  • 1 dl. sukker
  • Lidt peberkorn
  • 4 laurbærblade
  • Lidt Atamon

Instruktioner

  1. Det anbefales at lave løgene dagen før, så de kan nå at trække. Jo tykkere skiver, jo længere skal de trække.
  2. Rengør glasset til løgene og skyl det i Atamon.
  3. Pil løgene og skær dem i tynde skiver på et mandolinjern, eller i både hvis det ønskes.
  4. Bland sukker og eddike i en gryde og bring det i kog. Lad det simre til sukkeret er opløst.
  5. Put løgene i et glas og hæld eddikeblandingen over, tilsæt peberkorn og laurbærblade, sæt låg på og sæt løgene på køl.
  6. Kan holde sig et par uger i køleskabet.