Tilbage
Kiwimuffins med lime og kokos

Kiwimuffins med lime og kokos

Tilberedningstid : 45 Minutter
15 stk.
Lækre eksotiske muffins

Ingredienser

350 g. hvedemel
350 g. rørsukker
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. natron
3,5 dl. mælk
75 g. smør
1 æg
2 modne kiwier
2 dl. kokosmel eller kokosflager
Saft og skal af 1 usprøjtet lime

Instruktioner

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Smelt smørret.
  • Bland mel, sukker, bagepulver, natron og kokosmel.
  • Pisk æg og mælk sammen, og rør det herefter i melblandingen.
  • Tilsæt smør og rør til dejen er ensartet.
  • Skræl kiwien og mos den godt. Vend den i dejen sammen med limeskal og saft.
  • Fordel dejen i muffinforme.
  • Bag kagerne ved 175 grader i ca. 12-15 min.
  • Lad dem køle helt af på en rist, inden de pyntes med eks. glasur rørt med limesaft, kokosflager og revet limeskal.