Tilbage
Svinemørbrad i flutes
Svinemørbrad i flutes
Svinemørbrad i flutes
Svinemørbrad i flutes
Svinemørbrad i flutes

Svinemørbrad i flutes

Tilberedningstid : 120 Minutter
3-4 personer
...også kendt som svinemørbrød.
Fantastisk nemt og meget anderledes.

Ingredienser

  • 1 pudset svinemørbrad
  • 1 flutes, det billige bløde
  • Bacon i skiver, rigtig meget bacon i skiver
  • 1 pakke parmaskinke (150 g.)
  • Pesto
  • Pikantost
  • Rød peberfrugt
  • Barbequesovs

Instruktioner

  1. Skær brødet på langs og smør den ene side med pesto, og den anden side med pikantost.
  2. Skær peberfrugt i små tern og læg på. Pak kødet ind i parmaskinke. Pres brødet godt om svinemørbraden.
  3. Flet en stor firkant af baconstrimler. Det er nemmest hvis baconen er helt koldt (Hvis man ikke er mester i at flette, eller giver op på halvvejen, så kan det også godt rulles om brødet, bare sørg for det sidder godt fast).
  4. Rul "bacontæppet" stramt om brødet, og hæft med kødnåle hvis nødvendigt.
  5. "Stegen" skal grilles på indirekte varme i ca. en time, ved 150 grader.
  6. Vend stegen hvert kvarter, og husk at give den lige meget hele vejen rundt, så den bliver flot rund og ikke firkantet.
  7. Den sidste halve time smøres med barbequesovs en gang imellem.
  8. Severes f.eks. med grillede majs, salat og nye kartofler.