Tilbage
Lakseroulade med krebsehaler
Lakseroulade med krebsehaler
Lakseroulade med krebsehaler
Lakseroulade med krebsehaler
Lakseroulade med krebsehaler

Lakseroulade med krebsehaler

6 personer
Velsmagende og dekorativ

Ingredienser

16 skiver røget laks
1 bøtte krebsehaler, ca. 100 g.
2 spsk. ricotta
4 spsk. mascarpone
1 spsk. citronsaft
1 bundt basilikum
Blandet salat
Salt og peber
1/2 bundt persille
5 stk. ansjoser
4 fed hvidløg
1 citron
2 dl. olie

Brød

Instruktioner

  • Start med at lave dressingen: Blend persille, ansjoser, hvidløg, citron og olie, smag til med salt og peber og sæt på køl.
  • Fyldet til rouladen: Bland ricotta og mascarpone med citronsaft, krebsehaler, salt og peber. Lakseskiverne lægges ud i rektangler på to stykker film. Basilikumbladene spredes ud herpå. Fyldet lægges på midten af hvert rektangel, og laksen rulles omkring. Rullerne snøres godt ind i film og stilles på køl. Evt. på frost da de så er lettere at skære ud.
  • Skær rullerne på skrå eller hvordan du nu ønsker det, læg skiverne på lidt salat og fordel dressingen omkring. Server brød til.